2018. október 6., szombat

Készül

A fél napot átaludtam (persze időmérőt néztem :D), a másik felében a géppel küzdöttem, szóval most állok neki az új MacGyvernek. Olyan hajnali 1-2-3 körül érkezik, de ez nem óraátállítás, hogy meg kell várni, csak azoknak írom, akik esetleg korán kelnek.

Ami a Shades of Blue következő részét illeti, hét elején orvosokkal "szórakoztatom" magamat, szóval a jövő héten hozom, de a New Amsterdam után (és még Macék előtt).

LunaSol

7 megjegyzés:

  1. Kivételesen nem ma leszek éjszakás, úgyhogy reggel örömmel lelem meg a feliratot! :D Köszönöm előre is!

    VálaszTörlés
  2. A Shades a mostohagyereked :(
    Én megértem, hogy nem szereted annyira, de nagyon várom mindig. Persze köszönöm, hogy egyáltalán csinálod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem igaz. Csinálom ahogy tudom, de nem robot vagyok... Nekem is van életem, meg más sorozatok is, stb...

      Törlés
  3. Bocsánat! Nem akartalak megbántani! Csak mindig a Shades van félretéve. Persze szíved joga, hogy melyiket, mikor csinálod. Én csak megköszönhetem, hogy egyáltalán időt és munkát teszel ebbe az egészbe. Szóval köszönöm LunaSol és ne haragudj, jó?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs semmi baj, nem bántottál meg, csak nincs igazad és rossz szokás, hogy nem szeretem ha "helyettem beszélnek" és ráadásul még nem is a tényleges helyzetet vázolják.
      Azt írod, hogy "nem szeretem"... de szeretem. Meg, hogy "mindig a Shades van félretéve"... umm, nem a Superstore meg a The Arrangement van félretéve a legtöbbször, mert bár csak az évadok végén nézek fórumokat, tudom, hogy a Doctor Doctort és a Shades of Blue-t sokan várják, így ezeknek kedvezek.

      Törlés
  4. Most már nagyon megbántam, hogy szóltam :(
    Mégegyszer ne haragudj és ígérem többet semmit ne mondok, csak megköszönöm, hogy dolgozol értünk!

    VálaszTörlés