2022. november 14., hétfő

9-1-1 S06E05 felirat

Volt némi hivatalos elintézendő. Jelentem továbbra sem tudja a bal kéz, hogy mit csinál a jobb (vagy hogy is szól a dal), de nem rémesebb, mint egy foghúzás, csak sokkal tovább tart. (Gázhoz pl csak 3-szor kellett (vissza)menni, mi az, nem?)



9-1-1 S06E05 magyar felirat letöltés ORG/COM 

Jó szórakozást,
LunaSol

7 megjegyzés:

  1. Ezer hála, nagyon szuper vagy!

    VálaszTörlés
  2. Jah, itt abszurdisztánban általában így mennek a dolgok, bár elég sok mindent el lehet már intézni otthonról, de ha olyan van, pl. óraátírás, amihez helyszíni megjelenés tartozik a szolgáltató részéről az általában agyrém.
    Köszi a feliratot amúgy. Ez a 911 még úgy-ahogy nézhető, ha nem lenne zsánerem ez a formátum már rég dobtam volna ezt is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy nézem az általad fordított sorozatok jelentős részéből van már szinkronos vagy subrip, az fbi international-al pl. már meg is előzött a szinkron, de több másiknál is van szinkron vagy subrip.
      Akad azért még amihez egyelőre esélytelennek tűnik subrip, SZVSZ ezekre fókuszálhatnál picit jobban.

      Törlés
  3. Szia luna. Látom régóta nem fordítod a New amsterdamot és a 911 los angelest. Utolagos engedelmeddel ezeket át vettem. Írj nekem kérlek a facebook: vimisubs oldalra. Vagy keress meg a: https://www.facebook.com/imre.vizes.92
    Oldalon. Előre is köszi. Üdv. Imi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, remélem rányomtál az értesítésre, mert nincs facebookom. Kedves tőled, de a New Amsterdamot már viszem tovább, mert mégis csak véget ér és múltunk van. :)

      Törlés