2020. augusztus 2., vasárnap

Doctor Doctor S03E10 felirat

És megjött az évadzáró!
Jövő héten megyünk tovább. :)


Doctor Doctor Au S03E10 magyar felirat letöltése

Jó szórakozást,
LunaSol

6 megjegyzés:

  1. Szia! Köszönjük szépen a feliratot. Melyik verzióhoz jó ez pontosan? Leszedtem a sima W4F-et a 720p-set, mindegyikkel csúszik nálam; a cbfm-es 1080p-s még nem jött le kevesen osztják. Lehet, hogy a rarbg és az ettv-s w4f sem jó hozzá de többet nem találtam ebből a kiadásból. Segítségedet előre is nagyon szépen köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Szívesen és elnézést a kellemetlenségért ez a rész még dailymotionről lett meg, mert amikor kerestem más online tárhelyen nem találtam.
      Szerencsére a fájlnév alapján még meg tudom mondani, hogy ez (https://www.dailymotion.com/video/x6v1z2h) az a videó amivel a felirat készült. JDowloaderrel le tudod szedni, ha nincs és nem is akarod a programot, feltehetem neked valami ingyenesen tárhelyre.

      Törlés
  2. Megtaláltam még aznap a dailymotionost igen, vlc nem vitte de tv-n pendriveról meg tudtam nézni. Köszönöm szépen a fordítást még egyszer, tökéletes volt ahogy mindig! :) Legyen szép napod!

    VálaszTörlés
  3. Kedves LunaSol,
    2020 augusztusában töltötted fel a Doctor Doctor 3. évadának utolsó részét. Ezt irtad ekkor:
    Doctor Doctor S03E10 felirat
    "És megjött az évadzáró!
    Jövő héten megyünk tovább. :)"
    Azóta lesem - várom a folytatást, de nem került fel semmi több a sorozatból. Érdeklődöm, érdemes-e még várni rá, vagy már egyáltalán nem tervezed a 4. évad forditását? Az eddigi munkádat természetesen köszönöm!
    Üdvözlettel, Arum

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, már elkezdtem a negyedik évadot, igen. Még a második részt befejezem jövő héten, hogy egyből kettő is legyen és akkor hozom. :)

      Törlés
    2. Jaj de jó, lesz mire várni :), nagyon köszönöm!
      Üdv.: A

      Törlés