2020. május 25., hétfő

Heti 5 - 2020/03

Kicsit csúszva, de elkészülnek.

.
1) Felirat-státusz

Reef Break 20%, Hudson and Rex 80%, Med 65%, Doctor Doctor 30%

2)
Batwoman

Nézi itt valaki a sorozatot? Hát, aki kedvelte... vagy épp ellenkezőleg, ki nem állhatta a főszereplőt, annak itt egy nagy hír: távozott a sorozatból.


Nos, először (és azóta sem) derült ki túl sok minden erről a hirtelen döntésről, de állítólag nem egészen kölcsönös megegyezésről volt szó. Az a pletyka járja, hogy Ruby Rose (aki Kate/Batwoman volt a sorozatban) nem tudta megszokni, hogy Vancouverben kell élnie a forgatás ideje alatt (átlag 8-9 hónap egy évad leforgatása), ráadásul a hosszú munkaórák sem voltak épp kedvére.
Ezt valaki úgy fordította, hogy mivel közismerten party girl (állítólag drogproblémákkal), a készítőknek valószínűleg elege lett belőle, ő meg nem igyekezett megtartani az állást.


3)
New Amsterdam

Tisztázzuk ezt még egyszer, mert úgy tűnik, van, aki köti az ebet a karóhoz.
Igen, berendelték a 3. évadot is. Juhé!
Nem... a 2. évad eredetileg 22 részes lett volna, de a vírus miatt MINDEN forgatást leállított a csatorna, ezért a 18. rész az évadzáró.
Igen, ez biztos. (Nem rosszból, de a 18. rész elején Ryan Eggold (a főszereplő) el is mondja, hogy az a 2. évad utolsó része!)

4)
Kezdődő sorozatok

Május 27-én jön Anna Kendrick új sorozata a Love Life.
Pont annyira tűnik izgalmasnak, mint bármelyik rom-com, de a plakát egész klassz, habár azt hiszem csak fanmade.


Májusi startja van a Space Force-nak is. Egészen pontosan május 29-én örvendeztet meg minket a Netflix ezzel az vígjátékkal, aminek már magyar címe is van: Űrhadosztály. Gondolom ez azt jelenti, hogy lesz szinkronosan (?) is.

5)
Persze ha belegondolunk, nem csoda, mert a színészet az egyik olyan foglalkozás, ahol talicskával lehet hazatolni a pénzt, de közben nem kell hozzá sem ész, sem különösebb tehetség. Erre számos sztár karrierje ékes bizonyíték.
(Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 7/könyv)

LunaSol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése