2019. február 17., vasárnap

MacGyver (2016) S03E15 felirat

Guys, meet Desi!

 


MacGyver (2016) S03E15 magyar felirat letöltése

A Shades of Blue felirat este vagy hajnalban érkezik.

Jó szórakozást,
LunaSol

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm! Kíváncsian nézem! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen!
      Az elején pörgős volt, de aztán belemélyedtünk a háttérsztorijába Jackkel. Alapvetően jó karakter lehet, ha nem veszik túl komolyan, bár olyan vicces úgy sem lesz, mint akit váltott.
      Ugyanakkor feltűnt, hogy Mac és Bozer kivételével már csak hölgyek vannak, szóval remélem a következő szereplő (ha lesz) pasi lesz, mert így kicsit felborult az egyensúly.

      Törlés
    2. Nekem is volt egy olyan érzésem, hogy ez így nem az igazi, sokat veszít a sorozat a jellegéből, ha nem lesz valami vicces figura benne... Lehet, hogy ezért kapott főszerepet ebben a részben a kutya! :D

      Törlés
    3. Így nézve a dolgokat... :D

      Törlés
  2. köszi :D hát izé, hogy is mondjam, az új csaj nem rossz (de még nem is jó :D ), reméljük s4-re(ha berendelik), Eads rendezi a dolgokat a stábbal és visszajön, ha nem is állandóra, de pl. 3-4 részenként felbukkanhatna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! :) Umm, semmi sem lehetetlen, de mivel több részből is kimaradt míg eljutottunk a kiírásáig, gyanús nekem, hogy állandó stábtag(ok)ról van szó, és gondolom nem rúgják ki Eads miatt... különben már megtették volna, hogy kibékítsék.

      Törlés