2023. január 27., péntek

Fire Country S01E04 felirat

 És megint tűzoltós.



Fire Country S01E04 magyar felirat letöltése ORG/COM


Jó szórakozást,

LunaSol

13 megjegyzés:

  1. Bocs, LunaSol! Nálam mind a minxnél mind a syncopynál van már a 10. percnél 3 mp csúszás. Tudom menet közben korrigálni, csak szólok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor most "nyugodt" vagyok, mert a következő rész már félig kész és ugyanez(ek) a verzió (k).

      Törlés
  2. Csináltam egy időzítést az "ELiTE" x265 1080p-hez, amit a fene tudja miből ripeltek, általában a CAKES vagy az ION10 időzítéssel szokott megegyezni.
    De mivel teljesen "vakon" csináltam, szoftveres úton kábé 5 kattintással és még nem néztem meg nem tudok érte felelősséget vállalni!
    https://www69.zippyshare.com/v/mdu6rLWo/file.html

    (Az ELiTE torrentleech.org inetrnal asszem, de tgx-en is általában megvan.)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Kedves LunaSol! Remélem tudod, hogy nem sértésként írtam a csúszásról, csak nem tudtam, hogy nálam van-e a zűr. Kérlek, mindenképpen folytasd a fordítást, ok? Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vettem sértésnek, csak most értem ide. A "sűrű lesz" múlt héten, arra a hétre, meg erre vonatkozott, csak nem felirat szinten. Azért próbálok ide is ideérni. :)

      Törlés
  5. Húha, úgy látom itt valami komoly flamelés lehetett, legalábbis a romok erre utalnak.
    Naszóval az időzítéshez: csináltam mind a 4 részhez időzítést az ELiTE verzióhoz, pár kattintásos szoftveres verzióban. Az 1-2 az elfogadható lett (majd kirakom OS-re) de a 3-4-be lejátszás közben bele kellett nyúlni picit, 1-2-3 sec csúszások vannak a reklámvágások után, szal ezeket tisztességesen megcsinálni csak macerás kézimunkával lehet, inkább nem vállalom, különösen azért, mert a magam részéről ezzel a 4 résszel én elkaszáltam a sorozatot a nagy halmaz ökörség (pl. a villámcsapás után repkedő 50 kilós aszfaltdarabok), némileg megfeküdte a gyomromat és akkor még a gyakorlatilag főcsapássá váló woke-faktorról említést se tettem. Szóval ennyi volt.

    Az időzítéshez még: ez a szoftveres átidőzítés akkor szokott ilyen szahar lenni ha az alap feliratok valamelyike szahar, jelen esetben vagy a syncopy alapból szahar vagy az ELiTE által belecsomagolt mintaként szolgáló felirat alapból szahar. Nem néztem meg, én a syncopy-ra gyanakszom.

    Még annyit: korábban már én is kértem LunaSolt, hogy ha lehetséges ne a syncopy-ból dolgozzon hanem pl. az ION10-ből, az általában kifogástalan, volt is ebből akkor pár hozzászólás, de a jelek szerint LunaSol ragaszkodik a már megszokott metódusaihoz, amivel semmi gond nincs, a lényeg, hogy elkészül a szöveg aztán majd mi alkalmazkodunk, ki úgy, hogy letölti a hdtv-ripet ki meg úgy, hogy átidőzít. Ezek mégis könnyebben mennek mint a fordítás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy emlékszem, hogy akkoriban ahhoz a verzióhoz volt "azonnal" videó online oldalon, azért ragaszkodtam hozzá. Mostanában már "nem nézem össze", amit először találok, azt használom.
      A következő még ilyen verzió lesz, mert már készül, de igyekszem észben tartani, hogy az ion10 felé húzzak, ha van a listában.

      Törlés
  6. Köszönöm az összes választ!

    VálaszTörlés
  7. Nem tudom honnan szoktad szedni az anyagokat, de az ION10 az mindig a legelején van a rarbg-s anyagok közt és alapból mellette van az angol (néha több) felirat, viszont tgx-re nem szokták feltenni. Ha van NC acc-od néha ott is ott van elején, néha meg akár sose, felirat általában ott is van de szinte mindig belecsomagolva. Ha nem kultiválod a rarbg-t akkor ezt az oldalt javaslom: rlsbb.to , esetleg ezt: scene-rls.net , (rlsbb-n szinte rögtön van gyors letöltés, clicknupload, 1 megabyte sec korlát free módban, a másikon meg szinte mindig csak ddownload van 250 kilobyte/sec korlát, illetve ezeken a helyeken legtöbbször nincs semmilyen felirat vagy külön felül, esetleg jó lehet még rmz.cr , itt a saját x265 ripjeik mellé (általában előtt) ki szokták tenni az ION10-et is CU-ra és általában ott van az angol felirat is mellette, külön. Az előfordulhat, illetve biztos, hogy a share szerveres letöltésekhez egy jdownloader2 (ha eddig nincs) jól jön. Ja, és ezek a linkek max. 2-3 hét után el szoktak enyészni.

    VálaszTörlés