2020. július 21., kedd

Heti 5 - 2020/06

Heti válogatás



1
Lucas Till a MacGyver címszereplője megszólalt Lenkov kirúgásával kapcsolatban.

Lenkov pokollá tehette a munkahelyeket mindegyik shownál, amiben érintett volt (MacGyver, Hawaii Five-0, Magnum PI)
Lucas azt nyilatkozta "Még életemben nem dolgoztam ilyen keményen és semmi bajom azzal, hogy keményen kell dolgozni, de ahogy Peter bánt az emberekkel az egyszerűen elfogadhatatlan. A sorozat első évében öngyilkos gondolataim voltak amiatt ahogy éreztem magamat miatta. Viszont ahogy körülöttem bánt másokkal -- az volt a töréspontom".


A színész folytatta "Mindig volt valami a kinézetemben, ami nem tetszett neki. Például amikor a kórházi köntösben voltam és a producerünk azt gondolta, hogy vicces, ahogy Lenkov azt mondta a lábaim kiba**ott rondák és többet nem mutathatjuk meg. Őszintén szólva, én is találtam némi humort ebben a megjegyzésben. De elképzelheted, hogy ha volt egy érzékeny pont, amit üthetett [verbálisan], azt gyakran megtette.
Mint például amikor ordított a rendezővel: Oh, a *** életbe! Tömjétek ki az ingét, úgy néz ki, mint egy kiba**ott kisfiú. Csak alkalmazzunk egy 35 évest inkább"

A színész hozzátette "Nehezen tudtam tartani a "férfi súlyt" a sorozatban a stressz miatt, mert nem volt idő edzeni és a kiszámíthatatlan [forgatási] menetrend miatt rendesen enni."

Lucas egyébként levélben leírta a panaszait a HR osztálynak, de nem vették komolyan, míg egy 5 oldalas levelet nem küldött Ellen Goldsmith-nek, aki a CBS HR osztályának vezetője.
Lenkov ügyvédje a Vanity Fairnek azt állította, hogy ezek "100%-osan hamis" állítások és hozzátette a producer "mindig támogatta" a színészt.

(Mondhattok akármit, ha már mindenhonnan kirúgnak... az több, mint elég, hogy az ember elhiggye, tényleg ilyen bullying állat a "kedves" bácsi)

Daniel Dae Kim, aki a következő évadban feltűnik majd a New Amsterdamban, évekig játszott a Hawaii Five-0 című sorozatban. Azt nyilatkozta, hogy Lenkov "szégyenteljesnek" nevezte, ahogy a nyomozós sorozatból való távozását kezelte.
(Mert el merte mondani, hogy őt és Grace-t nem fizették meg annyira, mint a másik két főbb szereplőt? Bitch, pls)
DDK annyit nyilatkozott (hivatalosan), hogy lehetséges, hogy majd visszatér, de a "CBS-szel nem sikerült közös megállapodásra jutni az új szerződést illetően"

2
Feliratok készülőben

Doctor Doctor 35%
Med 70%
Hudson & Rex 50%
MacGyver 15%

3
Selena: la serie és Tenet... várhatjuk

A Nexflix közel 25 évvel az énekesnő tragikus halála után hoz nekünk egy Selena: The Series című sorozatot októberben. Selena Quintanilla szerepében Christian Serratos lesz látható


Ismét elhalasztották a Tenet bemutatóját, ezúttal "később megmondjuk" az új dátum. Egy információ szerint a WB legalább 800 millió dollárt akar keresni vele és ez a jelenlegi helyzetben nem lehetséges, mivel sok mozi zárva van. Amelyik nyitva, ott pedig be kell tartani a távolságtartás szabályait, valamint nem vetítenek 2 órásnál hosszabb filmeket és a Tenet 2 óra 31 perc hosszú.

4
Artemis Fowl

Bemutatják nálunk a (máshol) Disney+ exkluzív Artemis Fowlt, ha hinni lehet a híreknek az HBO GO-n debütál aug 2-án, a tévés HBO-n pedig aug. 28-án.

5

Ronan jól választotta meg a fegyverét: csak a színtiszta igazat mondta, mit sem törődve az udvariasság szabályaival.
(A Hollófiúk/könyv)

LunaSol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése