2018. szeptember 17., hétfő

Shades of Blue S02E09 felirat

Megérkezett a következő Shades of Blue felirat is.

Shades of Blue S02E09 magyar felirat letöltése

Jó szórakozást,
LunaSol

8 megjegyzés:

  1. Remek! Köszönöm szépen!
    LunaSol, meg tudnád mondani, hogy a 3. évadnál melyik változathoz lesznek majd felíratok? És ugye lesznek?
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! :)
      Természetesen a 3. évadot is megcsinálom. Azt sajnos nem tudom megmondani, melyik verzió míg nem kezdem fordítani, mert az oldal, ahonnan szerzem nem írja ki (a fájlnévben sem), hogy melyik, de úgy látom (itt is meg más sorozatnál is) többnyire a legelterjedtebb (?) verziós kerül fel. Shades of Blue-nál ez a KILLERS. A 2. évad részeit már egy helyről szereztem be, és egy rész kivételével mindegyik a fent említett felirathoz passzolt.
      Ha szeretnéd és elég a 480p mkv videó belinkelem (valahova az oldalra linkként, mert hozzászólásban végig kiírja). :)

      Törlés
  2. Nagyon köszönöm a válaszodat és persze rettentően örülök, hogy meglesz a 3. évad is!.
    A 'killers' verzió totál ok nekem is, bár ahogy láttam, nem mindegyik részhez készült, de hát majd kiderül, ha már döntöttél :)
    Csak azért kérdeztem, mert nyilván eltelik pár hét-hónap, mire megleszel vele és lényegesen nehezebb letölteni a videókat, mivel később már jóval kevesebb, vagy alig akad seeder.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ah, seeder... de rég hallottam/láttam ezt a szót. :) Felhagytam vele sok-sok éve, amikor egy ideig úgy kölcsönöztem wi-fin a neten és úgy nem ment a seed, kiszúrni meg nem akartam másokkal, érted.
      Szóval olyan oldalakat kerestem, ami sima letöltős, vagy online. Azóta is így élek. Nekem könnyebb.
      Ha valamelyik résznél gondod adódna, szólj és linkelek majd videót is. :)

      Törlés
  3. Nagyon köszönöm LunaSol :) Nekem mindegy, hogy melyik verzió kerül fel, van pár site, ahonnan le tudom tölteni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen, Grey Wolf :)
      Nagy általánosságban megvan még egy-két napig a link, hátha valaki szól, hogy nem találja sehol (volt már rá példa). Néha mondjuk reflexből nyomom a deletet... de már szűkítettem a "beszerzési helyeket", szóval ilyenhez, hogy Shades of Blue vagy MacGyver tudok úgy is linkelni, mert ugyanonnan szedem mindig.
      Doctor Doctorral majd bajba leszek. A második évadban már van olyan rész, amit nem találok, a harmadikat meg még keresni sem mertem... az érdekes lesz. Esetleg körbe nézek majd a magyar online oldalakon, bár úgy láttam (filmezz), hogy csak akkor kerül ki, ha már kész vagyok a felirattal... az meg nekem annyira nem segít, ugye. :D

      Törlés
    2. Hát, ha valamelyiket nem találod a Doctor Doctorból, megpróbálhatok rákeresni az általam használt oldalakon :) Aztán feldobom pl. Google Drive-ra :)

      Törlés
    3. Oh, köszönöm. :) Hétfőn ugrok neki a "videóbeszerzésnek", lehet, hogy élek majd az ajánlatoddal, ha nem találom meg valamelyik részt.
      Sajnos az ausztrál sorozatokat néha elfelejtik feltenni a nagyobb (amerikai) site-ok.

      Törlés