2021. október 16., szombat

FBI S04E01 felirat

 Juhu!


 FBI S04E01 magyar felirat letöltése

Két megjegyzés:

Egy: elrontottam az epizód címet, de ezért már nem töltöm fel újra, szóval "kereszttűz" helyett "nem minden arany, ami fénylik"-et tessék odaképzelni. 😄

Kettő: ez egy crossover része, a sztori a Most Wanted S03E01-ben folytatódik és az International S01E01-ben ér véget.
Fordítás folyamatban.


Jó szórakozást,

LunaSol

8 megjegyzés:

  1. bele nézve minden stimmel!
    Danke schön!!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Egy „régebbi“ posztban azt írtad, hogy a elkezded csinálni a FBI crossovert. Ez azt jelenti, hogy FBI, FBI Most Wanted és FBI Internationalt is te fogod fordítani?

    Bocsánat, ha értetlen vagyok, csak nem tudom elhinni.😇

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A crossovert én csinálom a Most Wantednél és az Internationalnál is, ha erre gondoltál (épp kergetjük emberünket a Most Wantedben), de a többi részt nem.
      Valahol írtam korábban, hogy ha eljutok oda a nézésben (az FBI-ban én még a 2. évadot nézem pl) és senki sem fordítja, akkor oké, megcsinálom, de nem akarok ekkorát ugrani a sztoriban. :)
      Az Internationalnél figyelem, hogy lesz-e fordítója, mert azt is többen kérték, de gondoltam adjunk neki egy esélyt, hogy olyan fordítót találjon, aki heti rendszerességgel csinálja a frissen kijött részeket. Még adok neki egy-két hetet, ha senki nem csinálja... hát, itt elfér.

      Törlés
    2. Igen, így gondoltam. Örülök ennek a fordításnak is.

      Törlés
  3. Köszi ezt a fordítást!
    Nem tudom ki hogy van vele, de SZVSZ ha beleállsz ezek közül valamelyikbe akkor az az új spinoff legyen, sztem az erős magyar szál miatt valószínűleg erre lenne/van a legnagyobb érdeklődés.
    Persze lehet tévedek.
    Még1X köszi!

    VálaszTörlés