2020. január 29., szerda

Folyamatban


Szóval talán feltűnt a lassulás, elnézést. A kutya daganata szinte a duplájára nőtt december óta. Eredetileg úgy terveztük, hogy tavasszal próbálkozunk a műtéttel, de mivel a napokban elkezdett vérezni ezért ez az opció kiesett és 15 éves, ezért (holnap) vár rá egy vérvétel, hogy megnézzék kibírja-e az altatást...
Őszinte leszek, ha nem lenne ekkora, azt mondanám, hogy ne kockáztassunk, mert érted, 15 (!) éves. Viszont úgy ugrál, mint kiskutya korában, szóval ez a kislabda a hasán (már lóg) minimum nem kellemes, és elég kockázatos.

Tehát a New Amsterdamnak már a vége felé járok, de kicsit lassabban mennek a dokis sorozatok, mert most egyébként is látok elég orvost. Nekiugrottam a Lone Star-nak is, jobban eltereli jelenleg a figyelmemet, de közben haladok a többivel is és... majd jelentek.
Két adalék: 1) holnap (délután-este) hozok már feliratot és 2) a 9-1-1: Lone Star 3. epjéhez xlf verzióm van ismét. (Keresek linket, ha kell).

LunaSol

2 megjegyzés:

  1. .XLF, az HDTV-s, vagyis jó az .AFG, .AVS/SVA, .rmx rilízekhez.
    ez utóbbi jdown-nal letölthető a rapidmoviez oldalról több linkről is (aki nem szeret vagy nem tud torrentezni), és többnyire minden más hasonló is. ha kész a felirat, csinálok szokás szerint átidőzítést WEB-DL .NTb-hez.

    VálaszTörlés