2023. február 21., kedd

9-1-1: Lone Star S04E04 felirat

 Hát, én készen állok rá, hogy visszatérjenek az alapokhoz, mert mostanában csak nyomoztak.



9-1-1 Lone Star S04E04 magyar felirat letöltése ORG/COM


Jó szórakozást,

LunaSol

6 megjegyzés:

  1. Nyilván a nyomozgatással kicsit fel akarták dobni a sorit, hogy ne csak oltani kelljen De ahogy a végéből kiderül, a kettő hamarosan összeér. Kösz a fjordítást:), szerencsére a "cakes"-hez jó volt. Ezt az msd-t honnan szerzed?? Nem is akarom tudni... Inkább várom a hegyi tűzoltókat.

    VálaszTörlés
  2. Köszi a feliratot, de egyébként már a Disney+ is elkezdte az új évadot és magyar feliratokkal kerül fel a netre. Igaz, 2 részes csúszásban vannak, de így feleslegesnek érzem a munkádat amikor lenne sok más jó sori amihez nincs felirat. :( Ma jött a 4x03.

    VálaszTörlés
  3. Nincs mindenkinek Disney+ elérhetősége. Én személy szerint nagyon örülök a fordításnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az másnak sincs, sőt, a dizni és a netflix nálam abszolút feketelistás, úgyhogy nem is lesz soha, de ettől még a feliratokat kiripelik az illetékes oldalon, általában még aznap. Jelenleg már a 405 van kinn, tehát "beelőzték" LunaSolt akit én is ezúton kérnék, hogy inkább olyasmit fordítson amire nincs kilátásban subrip. Vannak ilyenek, elég sok.

      Törlés
  4. Egyrészt igazad van, tényleg nincs. Másrészt viszont már a 4x3 is fent van a feliratok.eu-n (ez nem a reklám helye!) már két napja, más fordításában...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az a Disney+-ról leszedett hivatalos felirat.

      Törlés