2020. március 5., csütörtök

Hogyis van a Hudson & Rex számozása?

Előre a jó hír: fordítom a következő részt. :)

Nos, ezzel a sorozattal kicsit mindig bonyolult a helyzet, mert össze-vissza vannak a címek, a számozás meg stb, de (!) végre kibogoztam ezt a szörnyű Hudson & Rex "évad zavart"... nagyjából.

Úgy áll a dolog, hogy az 1. évad utolsó három része a 2. évad első három része lett. (Azt nem tudom, hogy kétszer adták-e le, mert ahány oldal, annyi verzió), de akkor ezt tisztáztuk, viszont inkább odaírom ezentúl az epizód címét a bejegyzésbe (az angolt nyilván), hogy biztos legyen. :))

Tehát az új felállás szerint az S01E14 felirat, aminek az epizód címe "Over Ice" jó a S02E02 részhez (is?). Viszont nekem az S02E01 videó az Over Ice rész, és én inkább annak hiszek amit tudok, mint másnak, szóval valószínűleg a videó nem hazudik és az első epizód lesz a helyes megoldás. Aki még nem látta, csak indítsa el, ha műkorcsolyával indul, megvagy.
Szerintem egyébként ez az igazság: S02E01 Over Ice, S02E02 Man of C. és S02E03 Blind J. Utána - elméletileg - nincs több keveredés.

Egyébként mind az első, mind a második évadhoz 16 részt forgattak, de az áthúzás miatt az első évad 13, a második pedig 19 epizód számmal dolgozik. Mondjuk ez a kavarodást leszámítva talán senkit sem zavar. :)

LunaSol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése